Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, October 29, 2012

Gambar Maher Zain dan Amir Khan menunaikan haji

MasyAllah Maher Zain dan Amir Khan sangat bertuah jadi tetamu Allah tahun ni,semoga Allah menjemput hamba yg hina ini.Amin



Tuesday, October 2, 2012

1432H,1433H

Assalammualaikum,hehe ape ke he nya citer pasal baju raya

Ini baju raya saya pakai pada 1 Syawal 1432H dan 1433H

Walaupun ini baju tahun lepas,syukur sangat2 Pia ada 2 pasang baju
baru nak pakai mase raya hari tu.

1 FIL belikan kain mase kami gi Tangkak,sehelai lagi beli kat Semua House
mase beberapa hari lagi nak raya

Cantik tak??? :D Masih elok lagi mane idok nya baru pakai 2 kali
termasuk raya hari tu,saya ni ada perangai suka beli baju lepas tu peram
buat pekasam sayang nak pakai la kunun hahaha!!

Now ada banyak reason nak pakai baju ni berulang -ulang kali

Bukan baju baru lagi,faham Pia?Jgn buat pekasam lagi :P


Fairy Note-Mujur beli baju saiz besar,sudah "gem" pon tiada masalah maintain boleh pakai lagi baju ni heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)