Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 1, 2009

PiA EmO

Emosi pia tak stabil sgt beberapa hari sudah,wanita selalu beremosi kenape ek? bagi pia xder salahnya jgn sampai tahap tak terkawal sudah. cthnya pada diri sendiri beberape hari ni asyik rase xhepi jer...ape sebenarnya yg membuatkan pia xhepi ni? sebenarnya pia xpuas hati dgn ape yg berlaku kat office ni,department pia nak kena pindah floor lain.well tmpt duduk semua dah diaturkan oleh HR.Aku ditmpt kan kat tepi sekali,dkt dgn bilik manager dan org nak lalu lalang. i'm really2 not happy with it.ape salahnya kalau kedudukan sekarang dikekalkan,pia pon bkn selalu mengular ;P.Ade sorang tu baru lagi kje ,duduk serumah(umah sewa) dgn HR dpt tmpt duduk yg jauh lebih selesa dari aku helooooo adil ke ni!!!!!!kenape la pia selalu berase ketidakadilan selalu berlaku pada pia!!!!!!!!!kenape3.mcm mane pia nak luahkan rase tak puas hati ni?kalau bagitau nak tukar tmpt,nanti org ingt demand pula.TENSION la mcm ni!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)