Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, January 31, 2012

Gaya Irma Hasmie Jubah Cotton

Sweet sangat ,Irma layak digelar fesyen ikon untuk muslimah

cantik nya baju/dress/jubah cotton yang Irma pakai




Foto kredit BN

5 comments:

Mama Zharfan said...

jelita dan solehah :)

JMR said...

cantik kan...penah jmp skali ngn dia ni, tak sombong tu yg best tu..

kak ina kl said...

sapelah yang kawin dgn dia kan..

wah kamu dah gi ke la chateau de Puah tu ek..akak tak gi terjah lagi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

irma sgt cantik sejak bertudung berbanding zaman dia muda remaja dulu rambut kerinting2 tu kan pia.

Peri PiA said...

Lovely MZ-Indeed ;)

JMR-Best la dpt jumpe Irma

Lovely K.Ina-milik En Redza kak,hehe.akak try la mahal sikit,tp sekali sekala ok

Lovely LM-Perubahan yg baik,Alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)