Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 23, 2012

Azrinaz Mazhar Hakim Terkini

Pia terkejut tenguk iklan On Air di Astri Ria semalam menampilkan Azrinaz sebagai "Pengajar Stand Upper" (maaf jika silap tulis) Cara penyampaian Azrinaz dalam iklan tu memang kelas seperti dahulu :)
kosmo online


 Inilah wajah terbaharu Azrinaz.

 
Mstar

6 comments:

Myra Jay said...

Azrinaz memang berbakat, jadi wajarlah dia kembali dari mana asalnya kan.. ;) Pasti ramai yg ternanti2 kemunculannya ;)

kakchik@ella said...

dah ketentuan arah dia ke situ ..

JunAina said...

Rasanya kemunculan semula bukan sebab duit cuma ingin mengisi masa lapang & TV semestinya mementingkan rating.

Nurul Akmal said...

Good luck untuk dia... ;)

Mak Lagenda said...

Dah bercerai ker?? Laaaaaa..

Peri PiA said...

Lovely myra-setuju :)

Lovely kc-btl tu kc

Lovely jun-lagipun dia ade bakat,syg kalau terpendam begitu saja

Lovely nurul-all the best :)

Lovely mak-bgs mak tak bergossip mcm saja,hihi.lame dah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)