Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 7, 2012

William Corner Setapak

Assalammualaikum semua,

Pia penah bace a few bloggers review makan-makan kat William Corner Kelana Jaya,Taman Mayang

Minggu lepas kami jalan2 area setapak Pia ternampak William Corner,dalam hati eh macam kenal tapi dimana ya?

Yes!!William Corner dah ade kat setapak area Hospital Columbia Asia.Shop lot kat situ memang baru buka
dekat dengan Domino's

Amaran,Wlilliam Corner memang terkenal dengan portion makanan nya yang besar2,banyak~

harga pon agak besar la,tapi spegethi tu boleh makan 2-3 orang kalau perempuan yang makan biasa2 je,macam pia hehe





Pia minum mango yogurt,
hubby honeydew yogurt
hubby pilih indomee double butter prawn.ni sorang boleh habis kot.sedap ade daun kari,seredak butter prawn dia mabeless yg ni ade diskaun RM14,harge sebenar RM20
NIi dia pilihan wifey yang nak tengok banyak mane portion makanan nya,memang besar punya!!Pia pilih menu kod P01,Sila refer menu hehe RM20 yg ni tiada diskaun.

haaaa tengok,tak luak pon pia makan,tapau bawak balik

8 comments:

mieraahajis said...

kene pergi macam niii :D

fazey said...

sedap tak? hehe

~LoVE PiNk~ said...

ooohh bekas tapau upenyaa....tp sedap oooo

Mak Lagenda said...

Kalau tapau bawak balik, ia x kembang ke pia??

Kancilbiru said...

william ni mmg femes tapi sayangnya haritu tanya dia, kedai dia tak de status halal..

Nads Couture said...

saje blog walking..jumpa pula blog ni..nice blog..

Wahidah said...

kesimpulannya worth it tk mkn kt sini..pernah gk dgr pesal william tp tk pnh cuba lg..sedap tak pia?

Peri PiA said...

Lovely miera-sila2 :)

Fazey-sedap ;)

Lovely ekyn-huhuhu,jom

Lovely mak-hehe,blk2 terus ade org mkn

Lovely KB-thanks for reminding

Lovely Nads-selamat dtg,tq dtg lagi

Lovely wai-femes kan?woth to try

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)