Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 5, 2010

5 Rencah 5 Rasa



Mase bulan puase kan,pia sempat menonton

Rancangan masak 5 Rencah 5 Rasa diTV3

Sekali jer Pia pernah nonton show ni

Yang menarik perhatian pia kan

Pengacara rancangan ni,petah dalam pelat..

Comel lagi,putih melepak ;D Sherson Liam

name nya kalau Pia tak silap

Tak sangka lelaki macam dia ni pandai masak

memang la kebanyakkan Chef handal adalah lelucky

Cume pada pendapat Pia,lelaki mcm Shersom Liam ni

jarang mempunyai bakat didapur ;),kagum Pia

Pantas,tak kekok nampak gerak geri dia

Resipi yang paling menarik perhatian Pia

mase tengak rancangan tu Sambal Belacan Avocado


Semua Pic dari Pak Cik Google

Marvellous la!!nanti Pia mahu cube hehe



p/s-hubby Pia pandai msk nasi,lembut jer.Lagi sedap dari wifey dia msk nasi

8 comments:

Mia-Ina said...

lelaki sekarang mmg diakui pandai memasak...bkl suami mia gak cam2...mia ni ala2x je pia

Peri PiA said...

Lovely Mia-InsyAllah ;),lame2 Mia pandai la tu ;)..thanks ya follow n komen..tgu kite dtg ur blog ;)

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

sedap nyerr.. lapo lah pulakk..

farahfatihah said...

kak kalau cuba, jadi, antar sket kat sini yer

Peri PiA said...

Lovely Marina-hehe,dah makan?thanks ya sudi komen

Lovely FFatihah-ehehe,InsyAllah.
:P

kak ina kl said...

kalau pia masak lagi best rasanya..

tak per ..tu baru sakit calar balar tu..boleh tahan lagi..kalau kena bersalin dan kena jahit lagi auwwww tau..

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-hehe..Amin

wuu takutnya,sakit2 pon sanggup demi anak kan akak

sakuraspicelife said...

baru smpat tgk rancangan td~~~waaa mmg pndai la dier masak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)