Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, April 29, 2009

Hujung minggu

Pia doakan mereka berbahagia hingga ke akhir hayat.Amin... Same ctk same padan...bagai pinang dibelah dua. Dieorg ni mmg ske bergambar hicks..... Renjis2 dipilis... Tema purple,husband fae ade kembar tau.tu sebelah dia. Welcome to club fae ;) Kiri dan kanan saujana mata menandang,sampai pia naik kecut perut ;P.Sunyi sgt jln dia. Oppsss awas!lembu melintas hihi...... On da way ke Pd Pokok mangga giant ;P Mangga giant ngee hehe
Hujung minggu pia pergi Negeri9,kwn ofis lame dulu kawin.umah dia kat PD,pia n hubby cadang nak pergi hari Ahad coz kenduri hari ahad.tp plan dah bertukar2........ayh mentua tibe2 ajak mak dan adik ipar yg bongsu pegi umah sedara kat rembau.rupe2nya mereka nak melawat adik second last hubby yg belajar kat chembong,dia dah nak hbs belajar dah akhir bln ni.tu yg ayh mentua ajak dtg negeri9,tmpt belajar adik ipar pia dekat2 rembau tu jer.since kiteorg pon nak pegi negeri9 pd mlm hari sabtu tu juga pia n hubby dah bertolak ke Negeri9.blh jumpa sedara dan mentua sekali,mlm tu kiteorg bermlm dirembau.mlm tu juga ade 2 perlawanan bola yg menarik(hehe tibe2 lak minat bola :P),tp pia sampai sana dah pkl 10 lebih sempat tgk kelantan lwn selangor ja.hubby pergi tgk MU vs Spurs dgn adik dia lps tu huhu pia xdpt ikut sebab kurang manis la kan perempuan keluar mlm2 walaupon dgn hubby.kena hormat sikit coz mlm tu kan kat umah sedara hehehe.so pia pon tido la dulu lps ditinggalkan hubby selama 90 minit, lebih kurang - + mnm2 lepak dgn adik dia sejam dua jam la kot ape pia merapu ni lol.bile hubby sampai umah pia tersedar,dlm mamai2 tu blh tny hubby sape menang.dgn perasaaan sedih nya(dia bkn penyokong MU hihi) hubby ckp "@#$#@^@#& btl Spurs dah sumbat 2 gol mula2 sayang,second 1/2 MU ATTACK! sampai 5 gol tu......".Pia pon sebagai penyokong MU yg setia bersorak pelan2 (cover tkt yg dah tido terjaga lak terkojot lak) kang ingt bini sapo momokak pagi2 buto ni hehehe.pas2 terus la pia tido sampai suboh ngantok nya,cuti2 dpt tido lagi syok ni.xper cover line la katakan kat umah sedare :P,lps sarapan lepak2 la kat luar umah.umah kmpg best halaman luas,kat umah Pak Cu ni ade tanam pokok mangga.Buah mangga dia fuyooooo bsr giler!pia xpenah jumpa lagi buah mangga sebesar tu.dpt la pia habuan bwk blk umah hehehe.Dlm pkl 11 pia bersiap nak pergi kenduri di PD,kiteorg pegi PD ikut jalan Pak Cu ajar dari rembau,perjalanan lancar xbyk kete tp mak aiii naik takut pia di buatnya sunyi bangat seh kiri kanan ladang kelapa sawit.ssh btl jd pia ni jln jem naik angin,sunyi sgt pon kecut perut la dibuatnya hehe.dah sampai kawasan yg ade ramai org sikit baru lega sikit pia.sampai PD lebih kurang 12.50pm sampai2 biasa la salam tuan umah dan makan.tunggu pengantin bersanding lps zuhor.tgk member naik pelamin,teringt waktu pia naik pelamin dulu malu nya hehehe.dpt la jumpa kwn2 ofis lama,borak2 jap tnya khabar.lebih kurang pkl 3 pia chow,sampai rembau rehat jap.lps solat kemas barang2 nak blk dah,mentua ikt pia blk,ajak singgah umah dan parents pia(umah sewa pia dekat jer dgn umah parents ;P)sampai umah dah nak dekat pkl 7.lps jumpa parents pia hanta mentua kat stesen keretapi,ayh mentua dah beli tiket pergi blk.nasib baik umah mentua dekat jer dgn stesen keretapi.tak de la risau sgt dieorg nak jln kaki blk umah,sedara pon ramai juga ade di sana.sampai jer kami dirumah terus baring kepenatan 1 hari berjalan2,mlm baru dpt rehat btl.lps solat ape lagi, tv sume dah xpandang dah terus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

5 comments:

~LoVE PiNk~ said...

poyo!!blah arr..janji keling!!i2 pon ade aty nk suh aku g!!seb baik x g.klu jadi kambing je aku kt cna!!huhh..

Farid Fabregas said...

huu.. pg PD...

PiA said...
This comment has been removed by the author.
PiA said...

bile mase lak i suh u jd kambing pink,nak kena ni.u sms i kol bape lol.u xnak ikt plan tkr la :P

PiA said...

feb,kiteorg gi pd xsinggah beach pon.cuaca pns my love putek xthn pns haha.putera lilin la katakan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)