Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 3, 2009

My Friend

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini Hari ni pia lunch dgn kawan lame "Shizatul" ;) . Fb yg menemukan kami setelah sekian lame terputus hubungan.Tak sangka kami dpt bertemu semula hepi sgt2,dan pd bln Apr dia dpt tawaran bekerja kat syarikat pia kje sekarang.Itu lagi la kami xsangka xterhingga! Dia bakal melangsungkan perkahwinan pada Ahad ini,setelah genap setahun lima bulan pia mendirikan rumah tangga. Esok dia dah nak cuti start cuti,so pia ajk dia lunch same mcm ala2 bachelor party hehe. Pia doakan semoga Shizatul akan berbahagia hingga ke akhir hayat.Amin.. Love ya Atie,i'm soo happy for u.Tahniah..Tahniah Selamat Pengantin Baru. Welcome to the club ;)

2 comments:

lili11 said...

Kelab ape tur? The Takens ...? Huh hi hi ..

"PiA" si Peri Perasan said...

tO LiLi - Club MU,xkesah la kalah ker ape ke ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)