Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 26, 2009

Kerja LaLaLa

Semlm dan hari 2 mlm berturut2 pia stayback buat over time.sampai 10 mlm dek bebanan kje yg byk...penat mmg penat windhu hubby lagi, tp dlm mase yg same seronok hehehe. Dlm kesibukkan itu,pia sempat lagi lyn FS,FB check kwn2 blog ade update blog dan sebagainya.... hihihi Sekarang ni pia tgh mnm2 dgn hubby dan adik kat danau kota,mereka dtg jmpt pia blk kje :)...dlm penat2 baru blk kje dari pagi td sempat juga pegi mnm ni hehehe.. Sayang sorry ya dah 2 hari kite buat overtime sampai 10mlm...kesian suami ku "terabai". i LoVe U SoO mUcH aBy mucuk tayunk... Terima kasih kerana hari2 hanta kite pegi dan blk kje Terima kasih lagi kerana begitu memahami kissss.

4 comments:

dd dudu said...

hai pi@, thanx melawat blog kite :) chanteknyee lg blog die ;)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

salam pagi pia...
sorry tak dapat komen di kotak chat kamoo..
URL link kotak chat tu di block kat opis yanie

=) salam kenal

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

hye dear...~
saya ade friendster..
pia ade tak? tapi qa da jarang online da..
takpe... nanti pia search je gune email qah k..
MizCorrs_04@yahoo.com
nanti add qah tau..
take care sayang...

"PiA" si Peri Perasan said...

Lovely dd dudu
eh mne ade ctk blog pia,dak baru belajar je hihi.Thanks dear sudi singgah sini..Salam kenal

Lovely Yanie
oo ye ke?salam kenal
saya amat menghargainya kedtgan Yanie disini :)

Lovely Atiqah
Hi dear,pia dah add Qah yeyy.
U take care too dear ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)