Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 6, 2009

Setelah 9 tahun

ptg semlm after work,pia pergi KLCC jumpa ex-schoolmate :) weee, nama nya Wan....(Name penuh xpyh ek hehe) Dia ni senior dari pia,she's very nice,dia ramai peminat mase sekolah dulu "fames". Dia pengawas mase sekolah dulu,kadang2 duty jage class pia dari situ kami kenal. Lps SPM masing bwk haluan masing2,"ter"lost contact pulak hehehe.Salah sendiri juga x alert,suke buat hal sendiri dulu LoL,kan dah hilang sume kwn2 tu. Tak sangka kami dpt berjumpa semula dlm status keadaaan pia dah berubah,ok what. Sekolah kami sekolah perempuan,ramai bdk2 bacth pia nak amek dia jd kakak angkat. Dia pandai,sambung belajar kat London,bkn mcm pia huhu.... Biase la dah lame xjumpa,chit chat..pot pet2 hahaha,cerita ttg perkembangan masing2. Pia mmg makin "mengembang" sekarang ni huhuhuhu. Semoga semula ini pertemuan ini dpt mengeratkan jalinan persahabatan kami..Amin ~K.Wan makin kurus dan menawan heeee, suke dia senyum ade lesung pipit~ Thanks K.Wan belanja makan kat Madam Kwan's,kami mkn Char Kue Tiow yummy2.

2 comments:

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

cute nye pia...
ade tahu lalat yang manis.. hee~~

"PiA" si Peri Perasan said...

terima kasih cik atiqah hicks...malu pulak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)