Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 5, 2009

Ape yg penting..kejee same :P

http://emo.huhiho.com baru balik dari rumah parent's,tlg umi buat popia mini ribbon dgn adik2 perempuan ku sekali. Psst gmbr xnak snap kerana kami ume sibok buat kje dan serabai.Maklumla tgh sibok ikat popia btk ribbon hihi.Wat kje sambil huhahuha,pot pet pot pet hahaha. hujung2 minggu ni baru la dpt berjumpa,kalau x mereka dok asrama kolej.nsb baik la mereka belaja xjauh sgt,area selangor dan negeri sembilan jer senang hjg mggu blh blk. cian umi ku,sejak ku berkahwin dan adik2 sambung belajar pagi sampai ptg dia seorg sahaja dirumah. nsb baik umiku dah join aktiviti2 keagamaan dgn kwn2nya,dan umi ku pandai menjahit,kandang2 dpt tempahan blh la umi menjahit utk mengisi masa senggang nya.dgn duit menjahit umi juga la umi ku membsrkan kimi adik beradik,selain dari gaji abah. thanks soo much umi,I LOVE U.....http://emo.huhiho.com

3 comments:

ezzati said...

waa..dh buat kueh raya :)

atiQah adNan said...

heheh Pia.. kita puN nak buat kuih raye dengan ibu pas terawikh nanti..
seronok kan buat kueh ramai-ramai.. hehe

Peri PiA said...

lovely ezzati
hehe,umi ade amek tempahan sikit2
ape yg penting keje same hihi

lovely atiqah
ye ke hee~ same la,seronok sgt2 enjoy je rase :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)