Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, September 17, 2009

Shopping raya

Tahun ni pia xsakan shopping utk raya,rase mlm ni baru nak cari barang sikit . Kain sebelum puasa hari tu dah beli kat JAKEL ,sepasang 2 hehe. Kasut pon dah beli kat colleague order kat katalog(hampir terlupe).GoJes giler u kasust raya i thn ni,haha perasan sungguh kamu pia. Nsb baik la shopping dgn adik2 har tu xtersambar la kasut.Kalau tidak hbs la "diomelin" oleh habibi ku (^.^).Good job pia kamu berjaya tahan diri dari shopping dan shopping lagi :D Dulu pon xde la sakan mane pon membeli belah hehehe :P,hubby xmau beli baju melayu baru. alamak mcm ni xsedondon la,dia kate baju melayu dia masih elok lagi...Alaaa blh la sayang,huhu.
Adik2 ku tgh mencoba sepatu
Dua-dua ctk

2 comments:

atiQah adNan said...

waaa.. dapat kasut raye ea.. qah mmg jarang kasut raye selalu raye pakai selipar je.. heheh

Peri PiA said...

btl tu Lovely Qah,akhirnya selipar juge jd pujaaan jati.Hee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)