Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 4, 2010

Kami sudah berhati2

Status Fb ku
Assalammualaikum,hi semua ape khabar.How's holiday?hope semua ok n gembira bersama yg tersayang.Mase cuti hari tu Pia blk kg hubby,Sabtu jln2 ke Teluk Intan. Dlm perjalanan nak ke bandar Teluk Intan dgn hubby adik ipar sume. Kami hampir kemalangan,Syukur Alhamdulillah kami selamat,syukur sgt2 kami tak terlibat dlm kemalangan. Punca nya ialah Van dari arah bertentangan nak memotong dan tapi sempat memotong.Van durjana LANGGAR la kereta ku Put3 Pia itu hampir menyebabkan bertembung.Kami berada dilaluan yg betul,Van tu yg"makan" jalan kami,kami elok2 jer ikut laluan. Hbs pecah side mirror belah driver,mcm letopan bunyinya mase kena langgar,nsb baik hubby sempat elak dan kawal kereta ke tepi.Kat tepi tu laluan motor,kalo longkang besar ke?gaung ke?Nauzubillah,xtau ape jadi. Dan lebih menyakitkan hati,van itu pergi begitu saja.Kejadian itu berlaku begitu pantas,terima kasih van kelabu yg tak sempat ku catat plat no nya kerana tidak bertanggunjawab!Tak tau nak ckp pe dah dgn sikap munusia tu yg tidak bertanggujwb langsung!sebal,kesal,sakit hati sume ade. Lps kami sume check kete dan rase tenang,perjalanan diteruskan ikt rancangan asal
Menara Condong,bkn kat italy jer ade heee,pose lucu dari kami lucu ke?
ceria lps dlm terkejut
hehe,nmpk mcm xde ape2 berlaku kan? Berjaya merampingkan diri,ekeke :P

3 comments:

Jard The Great said...

ramping3... keh keh keh

ezzati said...

mmg pose tu nmpk ramping...

jahat tul la van yg langgar tu..x bertanggungjawab lgsg..

Peri PiA said...

Lovely Jard-hihi,trick2

Lovely Ezzati-ekeke,yess saya berjaya :D,van tu xmo ingt dah nti skt hati.Syukur la xde ape2,10q

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)