Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, January 17, 2010

Padan Muke Ku :(

Saya tukar Layout Baru Tak Backup!bute2 jer tukar Kenapa la saya tak terel IT Sekarang saya dah kehilangan Follower yg saya hargai :( Mintak maaf semua,anda boleh Follow saya semula tak? Please,saya mohon maaf semua

7 comments:

She is a Bubble Machine said...

hehehe memang kena back up bfr make any changes. well a valuable lesson then ;)

ezzati said...

follower takkan hilang la dear...

Atiqah Adnan said...

hehe dah cantik daa belog diaa nie... hehhe

Peri PiA said...

Lovely Arnie-yes my dear,i've learned my lesson...pahitnya hehe

Lovely Ezzati-hehe,tu la masalah nya sekarang ni,u all nmpk.Pia xnmpk dah :(

Lovely Atiqah-i loikeee,mcm tren corak pelamin sekarang hee~

nursarah said...

huu, sebab tu den tak suka tukar2 layout...mmg tak pakar.

ezzati said...

dah ok ke tak ni..

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-mcm biskut kejap ade keja xde follower tu...adoi..pas2 kan yg posting tu mmg xblh space dah,sume bersambung tlsan nya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)