Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 27, 2010

Suatu hari di hari Rabu

After a tough week so far,hari Ab syg telah dgn baik bwk wifey dia yg kuat Emo ni pegi menonton wayang :) Ab awl2 lagi dah belikan tiket,kami pergi tgk wayang lps keje,tu citernya poster di ats tu :D Pada sesiapa yg belum tonton citer ni klik sini,pia xpandai komen sgt hihi Seronok tgk wyg dgn yg tersyg,10q so much Ab ssh2 bwk wifey dia ni Walaupon penat,baru blk kje n i kno u love to straight away go home after work. U willing to do this to make me happy,thank u very2 much....Terharu. Ok,got to go nak zzzzzzzz,laporan penuh ade pd gmbr jmpt lihat
Berbaloi2,well it's wednesday
Ketibaan
tgu waktu Maghrib,oh hubby ku pemalu
Mendung
Pangggung diats rooftop
Overkan?terpakse diblur kan.Pose agak seksi hik2
Sebelum pulang

7 comments:

[z@ck] said...

i got that shawl too!
=)

JMR said...

kompom bhgia malam nih..heheheh

Atiqah Adnan said...

comelnye PIA.. pink suit dengan Pia.. really!!ala best ke movie tu qah tak dapat tengok lagiii..

ezzati said...

ehh..pia ni tgk kt cinema mana ekk..cam familiar je :) ..

citer ni x tgk lagi..sume kata best..ni yg mcm teruja ni..hehehe..

skirt...waaa..sweet..x reti la sy nk pkai..huhuh

Peri PiA said...

Lovely Z@ck-really?yeayy,ade pic nya di blog?

JMR-Waaa statement ;P

Lovely Atiqah-hee~ 10q *blushing*,nti pg tonton dgn enche tunang ye..gelak2 same2

Lovely Ezzati-kat JJ kepong,penah pg ke?
hehe bj pendek kena pakai skirt kalo x seksi :D.u should try
dulu pia mcm jantan,xpakai skrit2 ni.
Ezzati akn teruja bile lps tonton cerita ni :)

~LoVE PiNk~ said...

ehem2..
romantik bangat sih..
hehehhe

ezzati said...

owww..bukanla kot..x penah pegi situ..hehe..tu la..skirt mmg cantek pkai ngan baju pendek..kalo baju labuh x brapa cun lak kan..ehheh..
nnti2 kot..bila dh kawen ke cm pia..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)