Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 22, 2010

Senyap jer

  • Saya berada diluar kota,saya xde broadband...so saya tidak berblog dan yg ade kena mengena dgn internet sejak jumaat yg lalu.
  • Wah byk nya blog updated,so saya sgt bz ni ehehe :P
  • Waaaa kamu ni kawan2 kenape update byk sgt,ok nti saya bace perlahan2
  • Mesti korang xrindu saya kan,ehehe..

6 comments:

Atiqah Adnan said...

heheh tulaa ramai yang update secara deras kan qah pun tak dapat nak ikut semua.. hee~

fikaryna said...

rindu2..huhu..

ezzati said...

mestila rindu...patut la sonyap je..slalu mesti pia meriah je kat blog kt... :)

soffya said...

hishhh...apa plk tk rindu..of cz rindu lh syg.,...

puteri said...

huhuhu. kite pon!!! rindu!!!

Peri PiA said...

Lovely Qah-kan dear,deras sgh hee~

Lovely Ryna-timeaceh,heee malu la :P

Lovely ezzati-wah kecoh kan bini fadzli ni hihi :P

Lovely Pia-muahhhx!!

Lovely Put3-hihi,10q so much darl' xoxo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)