Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 19, 2010

From My Inbox, :'(

Adik cuma nak tanya ibu, kenapa begini jadinya?kehangatan cinta


Bu, adik Cuma ingin bertanya…
Rasanya ibu tak akan mampu menjawabnya...
Ibu ingat tak
Di Suatu malam ibu ada janji temu
Ibu jumpa jejaka tu
Ibu kata dia cintakan ibu

Benarkah bu?


Dia puji dan puja ibu
Dia rayu dan belai ibu
Katanya cintanya hanya untuk ibu

Benarkah bu?


Ibu terkhayal dengan bujukannya
Ibu terbuai dalam bicaranya
Ibu terlena oleh bisikannya
Benarkah bu?


Ibu tak kisah dia peluk ibu
Ibu izin dia sentuh jasad ibu
Ibu puas dapat buktikan setia ibu
Macam dia kata.. mahu bukti cinta dari ibu
Tapi benarkah bu?

Masa berlalu,
Hari ini lepas 9 bulan...
Pohon yang ibu dan lelaki tu tanam telah membuahkan hasil
Hari ini buah cinta kalian telah terzahir
Hari ini bukti kasih jejaka itu pada ibu telah lahir...

tapi benarkah bu?

Kenapa dia tidak sama menyambut kami?
Kemana dia telah pergi tidak azankan kami?
Mengapa ibu pun benci kami?
Sedangkan inilah semaian tanda cinta kalian?

Mengapa ibu?

Tak terasakah sakit dan perit
tak berbakikah kasih dan sayang dan
Tidak lagi kah ibu berTuhan?

Benarkah ibu?
Benarkah begitu?

adik cuma nak tanya je bu.....




8 comments:

Atiqah Adnan said...

sedihnyee..
tatau nak komen ape..
tapi sangat terkesan..
erm..

Peri PiA said...

Lovely Atiqah-memang sampai tak terkata dah,sedih sgt

puteri said...

rase cam nak nanges T_T

yats said...

Penah dapat email ni dulu...tp mmg tgk sedih sgt2...kalau ye pn taknak baby tu..jgn la buang die..hantar jela kat umah kebajikan..ramai lagi yg nak anak tu kalau diorang tak nak...

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Allahu Akbar..

soffya cik bulan said...

tak sunggup nk baca syg...tk sanggup..ohh...:(

• roOZu • said...

sedey roozu tgk...

xsanggup nk tgk..

Peri PiA said...

Lovely Put3-tu la,sedih sgt smp tak terkata apa dah ni Put3

Lovely Yats-tu la,pia ni...

Lovely Qaira- Allahu Akbar tau la balasan nanti,thanks for komen :)

Lovely Pia-T_T,ceday..maaf

Lovely Roozu-Jaga diri k,maaf entry ni mengganggu perasaaan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)