Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 12, 2010

Ikea

Assalammualaikum Yeyyyyyyy,,opps by the way ape khabar semua?Happy Monday? Blk keje tadi sempat pegi IKEA,grab hanger serba guna idaman hati dgn harga sale!!! Bulan April Ikea buat bedroom sale,setiap minggu barang bilik tidur yg berlainan ade sale Lepas tu makan kat Fish Manhattan sampai nak termun@#*,nak baik blh bwk blk....Kalau tak membazir,amalan .... membazir bukan? hehe
Alhamdulillah dapat pon beli,teratur la sikit tudung Syria kesayangan ku :D.Harga sebenar RM25.9 tau
Banyaknya seafood Platter ni.Sila cube Platter ni 3-4 org pon boleh makan
  • p/s-Adik jgn marah lalala,mase tgu makanan sampai umi call ade berita sedih tapi tak boleh share :'( , semoga meraka tabah...Amin

4 comments:

~LoVE PiNk~ said...

huhuhuhuhu sedapnya...
tp skrg ni tgh xde nfsu mkan pon...
emmmmmm 2laaaa...doakan la yang terbaik tok insan yg memerlukan..

Atiqah Adnan said...

wah bestnye.. dpat harga murah qah pun nak pi laa khamis ni.. huu~
thanks for sharing darling..

qellissa said...

nak beli juga hanger tu..huhuhu.. tp malsa nk g ikea..malas nk tempuh jem..=)

Peri PiA said...

Lovely Adq-huhu..Amin,semoga u cpt sihat.For THEM..All the best :(

Lovely Qah-yeyyy,beli ye dear,enjoy ur moment @ IKEA.Sharing is caring :)

Lovely Qellissa-U should buy dear,erm hari keje jem manje2 jer kot ,hihi Pia pg heri tu ok.Xjem sgt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)