Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 27, 2010

Pagi





Pagi tadi mood me n hubby di spoil kan oleh pemandu di jalanraya Malaysia

Bukan sengaje pon,my hubby nak elak motor tepi kami,not sure la kete sebelah yg poyo tu nampak atau tak

Ade penunggang motor bawak terhuyung hayang,my hubby pon elak dan terMAKAN jalan laluan org sebelah sikit.

Dah la tuan kereta plat no B@# 5%^* tu hon2 org,lepas tu tunjuk reaksi tak puas hati

Orang dah angkat tangan mintak maaf,bukan sengaja laaaa :(

My hubby pon hangin la org kwanajar mcm tu,jenuh la cool kan dia.Suruh dia istifar banyak2

Mase tu rase mau nangis :'(,cemas.....

Sampai dia pergi ikut rapat kete org tu,

My hubby cepat hangin time bwk kete,risau la....

Hmm lagi 1 sebab dia mmg tak puashati dgn wifey dia ni,

saya mmg malas dah nak memandu semenjak ade hubby ni

Dulu mase keje kat Shah Alam,belum keje dekat dgn hubby

hari2 bawak kete,ooo saya dah muak....Lain la mase mula2 dapat lesen dulu

Melainkan hubby betul2 tak larat atau ngantok baru la saya drive sekarang

If balik kampung dia pon,jarang la tukar2 drive,bukan jauh pon 1 jam 1/2 jer,ehehe

Nasib baik kami tak moody lame,before turun dari kereta(memang hari2)suruh dia drive elok2

sabar banyak2.

Sebelum keluar rumah pon,saya selalu doa supaya kami dan keluarga selamat sejahtera

Kita tak tahu kan apa kan terjadi,tgk mcm pagi ni...hmmmm

Syukur la tak apa2 berlaku

p/s-a b sorry ye saya luah kat sini


2 comments:

Miss Izah Mohamed said...

biasela tu.. time jammed masing2 punye perangai mmg teruk.. klu dia buat salah tau plak buat tak tahu..
kalu salah org je, klu boley nk langgar kete kite..

tp ramai driver skrg selfish kak..
sabar jelaa ye.. sumtimes if kite yg careful pon orang len yang careless.. huhu

Peri PiA said...

Lovely Miss Izah-tu le pasal kan,ramai yg pentingkan diri...setuju dgn kata2 izah

jual ikan btl hehe.thanks so much for komen here

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)