Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, May 16, 2010

Selamat Hari Ibu

Muehehehe,malunyaaa

AWAL kan saya jawab tag ini,thanks Afidah diatas tag ini :)

Letakkan gambar anda bersama ibu anda. Tak kesah candid atau pose.

Gambar ini diambil pada tahun ini,sila rujuk tarikh kat tepi tu ehehe
kat umah abg umi,Pak Ngah ku
Umi ku suka gelak2 kalau nak bergambar

Susah juga nak bergambar dgn umi ku ini
Asyik gelak jer,mcm shooting drama kena byk kali take

Tgk la tu umi ku kunun2 buat muke serious,padahal baru lps gelak2 =))
Last2 pin candid ini juge yg Pia pilih utk letak kat sini hehe

Maaf umi jika nak mu ini tak menjadi anak yg terbaik buat mu
Selamat Hari Umi,pengorbanan mu tdk mampu ku balas
Selamat Hari Ibu buat mak mertua diPerak juge,abg long n k.long syg Mak :) 

Saya Nak Tag pada yg sudi,silakan :D

Entry tahun pertama sebagai blogger sempena hari ibu disini

2 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat hari ibu makcik...

lawa nyer kamoo peri pia...hehhehe

Peri PiA said...

Selamat Hari Ibu utk Ibu Cik Yannie juge :D.

ehehe,malunya..terima kasih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)