Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 20, 2010

World Cup 2010 Result and i need help pleaseee!!!

Salam semua,how's weekend ?Harap semua enjoy denga keluarga tercinta.
Result bola lagi,dan saya adalah masalah ni..mintak tolong kawan2 semua
boleh tak tolong jelaskan,saya blur la

Refer untuk masalah gambar yang ke-2 ye,gambar yang pertama print screen result bola




Ni ha masalah dia,mane button untuk upload kat blogspot ni?video tak de pon,dulu ade jer?:( , huhuuhu..Anybody pease help me

6 comments:

soffya cik bulan said...

syg...itu blogger in draft...akak tkelh upload mcm biasa dah.kena upload kot picasa, baru ambil dari picasa ye syg

Peri PiA said...

Lovely Pia-begitu kah?dulu gambar ni gmbr xperlu buat mcm tu video pulak

bertukar2,fenin2 hihi

mama zharfan said...

me kalau nak upload video, me akan tukar setting jap ke old editor..sbb updated editor tak de button video..paham tak apa yg me tulis ni?

Peri PiA said...

Lovely Mama Zhafan-owh thanks so much,it works..thanks so much :)

mama zharfan said...

my pleasure dear ;)

Peri PiA said...

Lovely Mama Zharfan-Muahhh :),nak upload video 10minit ni mcm sipot pulak...sebab internet kot hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)