Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

Berita sedih!!!memang tak sangka dia

Hari ahad lepas,petang hujan lebat sangat...Hujan2 ni just baring2 kat rumah

Pukul 6 lebih hujan reda  nak bancuh kopi,jenguk2 kat luar tingkap ramai orang

berkerumun kat longkang besar berdekatan dengan rumah Pia

Lepas tu Pia suruh hubby keluar tanya,rupe2nya anak jiran kami

lemas mase nak ambil bola jatuh kat longkang tu :'(

Gerakkan mencari diteruskan sampai tengah hari semalam

Pia tak sangka anak yg rajin tolong mak dia setting meja,buka payung besar

tolong mak dia berniaga nasi lemak seawal jam 6.30 pagi dah pergi buat selamannya

Kadang2 Pia suke bagi arwah air vitagen,coklat ....Comel arwah tu,rajin tolong mak

Biasa la budak lelaki kadang nakal,terdengar dia kena marah dgn mak dia

Petang semalam,jenazah dikebumikan di kg maknya di Perak..Al-Fatihah


gambar ehsan dari google

9 comments:

Jard The Great said...

al-fatihah..

fndrocka said...

moga kita yg masih hidup dipelihara tuhan

.s.o.f.i.a. said...

pemergian di usia yang muda..... alfatihah. takziah buat kuarga arwah.....

farahfatihah said...

takziah buat keluarga.....al-fatihah buat arwah

Wahidah said...

al-fatihah

Atiqah Adnan said...

sedihnye mak dia kan..
tulaa ajal maut semua ketentuan Allah kan.. kita tatau masa kita pulak.. erm.. al-fatihah

jane said...

alfatihah;(

Peri PiA said...

Lovely Jard,Wahidah,farafatiah-Al-Fatihah..terima kasih ye u all

Fnrocka-Amin..terima ksh

Lovely Sofia-btl,13thn umurnya..Al-Fatihah.

Lovely Atiqah-yes sayu sgt dear :'(,btl tu bila2 mase jer kan..ajal tiada siapa yg tahu

Peri PiA said...

lovely Jane-Al-Fatihah..thanks :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)