Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 6, 2010

Magika

Salam,hi semua

Pia tengah musykil ni?pia memang yg jenis moderate comment before publish

Sejak dua menjak kebelakangan ni,bile Pia klik jer moderate comment

Nanti komen tu HILANG dari pandangan mata,

Eh blogspot comment kamu main silap mata kah?

Sekejap wujud,kejap hilang...ke teringin biskut???

Minggu lepas penah jadi sekali,mase tu pagi2 kat ofis buka blog sebelum waktu kerja

Balik umah buka blog tgk ada blk komen tu,pulak??pelik2.................

Cik Bulan pon ada complain menda yg same mcm Pia  kat blog dia hari ni

Walaupon komen tak banyak,pia hargai sgt...sedihnya ni komen2 yg hilng tu belum muncul lagi ;'(

U olls ada alami pekara yg same mcm pia tak????habaq mai sikit


p/s-Jom solat,dah nak masauk Maghrib

6 comments:

Hamzah Ian said...

ramai sangat yang berblog.. haha.. nice blog btw

Atiqah Adnan said...

blog dah ada hantu tak pia..
hihii semalam qah ade kena..
tapi pagi nie okie je pulak..

deena awanis said...

blogspot tengah pening kot sekarang ni..dina plak number of comments appear kat bawah post tu x sama total no of comments yang ada..pelik2..

soffya cik bulan said...

ohh...dh ada yg...pia punya dah ada..
mgkn dia wt hal kejap je kot..

pinky mouse said...

cik pai, saya pun alami masalah yang sama..macam mana nak buat..

Peri PiA said...

@hamzah-mungkin juge ye,thanks for ur komen..welcome..thanks so much :)

Lovely Qah-hihihi,encem mcm edward x?hee~,same ek?semlm la dia wat hal ni..ha'ah pagi ni tgk ok

Lovely Deena-oooh?lagi felik tu..memang sah semlm dia sakit..thanks for da info

Lovely Pia-bagus la gitew,ku punya komen pon kembali ke pangkal jln nge~


Thanks all

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)