Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 7, 2010

Blackberry

Jaga-jaga...wuuuu

6 comments:

ezzati said...

wahhh..bru tau..Kat M'sia kne gak ke ni..ermm

.s.o.f.i.a. said...

dengar kata kat indonesia pun nak stop gak blackberry usage. mesia?

Peri PiA said...

Lovely Ezzati-kite pon baru tahu baca metro tadi,M'sia belum lagi..cume dgr ura2 kat Indonesia pon mungkin Xnak juge BB

Lovely Sofia-buat mase ni M'sia belum lagi,tu la ade dgr ura2 kat sana pon nak ambil langkah yg same

fnd said...

Iphone ada masalah..bb pun ada kea..samsung galaxy S gak yg best!hehe

kak ina kl said...

habis camner orang yang dah beli..cam akak ni dapat free..boring tullah.

oooo kamu pun terlucut ek geli-geli psl ada iklan lain..tak perlah..akhirnya dah dpt blk..sapelah yg bernasib baik dpt gi ke majlis bukak puasa tu kan.

Peri PiA said...

F N D-TOUCH SCREEN leceh,software bagai..btl3 hehe...

Lovely K.Ina-ye kak,uhuhu terkejut,sedih..sekarang dh geli2 blk..akak dpt rase nya pg tu hehe..InsyAllah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)