Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 18, 2010

Hubby,Wifey dan Perut

Adeh,sakit nya badan setelah seharian membanting tulang di pejabat ni :P

Hari ni Pia berbuka kat pejabat,hubby ade hal nak jumpa dan berbuka dengan kawan

Ok pause,kite beralih pada cerita semalam pula

Semalam
Hubby n wifey sakit perut,perut Pia memang tak selesa dari pagi semalam

Dalam perjalanan balik petang semalam

hubby ngadu dia pon sakit peyut(perut)cian habib

Kami makan ape ye untuk sahur dah berbuka?

Pia masak sardin jer mase sahur(ceh mcm masak sardin tu)

Menu berbuka kami makan kamben panggang,sedap!

Sampai rumah masak nasi dimakan

berbuka makan lauk daging kamben

dan lauk sayur hubby belikan

then kuih-muih manis sikit sebagai desert


Hubby beli kamben kat bazaar Melawati

hubby singgah dengan kawan dia petang tu

Bazaar kat situ best hubby cakap,tapi tak bawak saya (T_T)

Ok2,mase dia pergi baazar Pia tak habis keje lagi mase tu

Tu je la kami makan,lepas sahur sampai ke petang Hubby ok

Masa nak balik nak sampai rumah je dia bagitau perut dia meragam

Pia pula,dari pukul 10pagi perut dah tak selesa,pergi bilik termenung

lebih kurang 5x,tapi tak ada buang pon,rasa macam nak membuang jer :|

Adala Pia ngade2 ngada2 sms kat hubby cakap perut meragam

Dia tanya ok ke,larat tak?Nak pegi jumpa Doktor tak..

Pia cakap o k,kalau tak boleh tahan betul2 baru jumpa doktor

Alhamdulillah,

hubby anda wifey dapat bepuasa walaupon perut tak selesa sangat2







5 comments:

Atiqah Adnan said...

alhamdulillah..
perut y'all terkejut kot dapat makan kamben.. HEHE..selamat berbuka, bersahur dan berterawikh Pia..

soffya cik bulan said...

he...cian dia..
sakit pwot yer cayunk..hehehe

alah mnjanya dgn hubby dier..sweet gitu..
jeles ok..he

Peri PiA said...

Lovely Qah-Pia rase mcm tu ,hee~..InsyAllah,thanks so much dear.utk Qah dan Habib juge ;)

Lovely Pia-huk2,cakit..Alhamdulillah,dah ok sikit..nge~ :P,tak mo tak mo jeles hak2

farahfatihah said...

huhuh xseteruk fara lagi..rasa dah berkampung kat toilet ja..atas bawah kuar huhu

Peri PiA said...

Lovely FFatihah-cian nya dia,take care..ari tu adik akak lak kena.sampai kena pi hospital msk air

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)