Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, September 25, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) Kak Ina KL

Ni dia Puan Pia datang nak join contest Kak Ina KL yang pandai masak ni ;)

Siapa-siapa berminat nak turut serta sila ke blog K.Ina
Tarikh tutup 22.10.2010



Header blog penganjur yang penting ade logo nuffnang..cantik kan?
K.Ina ni aktif join aktiviti nuffnang.
Banyak hadiah dia dpt hasil dari join contest2 dari nuffnang ni
Jangan jelous ,nak hadiah kena la usaha macam K.Ina ni


Sejak Pia kenal Blog K.Ina KL yang ngetop ni
Kalau ade mase memang Pia akan komen juge
Akhir-akhir ni rase setiap entry Pia komen ;)

Bagi Pia blog K.Ina sumber inspirasi
Bukan saje dari segi resipi,K.Ina kadang-
kadang ade bagi nasihat,Pia suke.
Boleh dijadikan panduan

Antara resipi dari K.Ina yang Pia dah cuba
Kung Pao Chicken
Udang Rock and Roll
Sedap,hubby pon suke ;)
Tapi derhaka sikit la hehe
*ayat geng masak K.Ina*

Baru-baru ni
kecoh dunia blog fasal serangan MALWARE
kan.K.Ina ade buat entry sebab serangan
Malware ni.Buat Pia blogger yang zero IT
ni.Entry itu sangat berguna

K.Ina tak lokek kongsi ilmu dan tips blogging
dan mesra.
K.Ina  juga rajin balas kunjungan ke
blog Pia yang biasa-biasa ni.

Oh ya,sebelum saya terlupa ini

Gambar taruhannya jeng..jeng..jeng
Ni mase raya -2,dah sampai Kg Hubby
Kat rumah MaK Teh ni,alahai Pia nampak
gumuk la mase ni
Dalam gambar ni,adik-adik sepupu hubby
geng2 FB hehe,lihat la aksi kami ish

Pak Cik Mak Cik sibuk makan
Kami sibuk berposing,terima kasih
Encik SUAMI sudi layang kegilaan
kami yang suke bergambar...

Rasanya cukup sampai disini,harap-harap penyertaan ini dapat cuit perhatian juri :D

Akhir kata

Contest- Gambar  Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) anjuran bersama
Eyriqazz , Beautifulnara ,Nurazzah dan darkbatman

7 comments:

.s.o.f.i.a. said...

cheittt!!! bodek tak hengat!!!!! entri nyer ciput jer..... he he.....


good luck!!!!!

Peri PiA said...

Lovely Sofia-Amin..thanks

dah join?haha kamu ni bace lah syarat2..ok la tu,kan k.ina suruh terangkan serba sedikit fsl blog dia ;P

kak ina kl said...

amboi kipas betul..pakai kipas helikopter ek..

terima kasih Pia sebab sudi menyertai contest akak.

tentang ayat penaja tu kena tambahlah lagi nampaknya sebab ada lagi yang nak sponsor..

nanti Pia datang tgk dan editlah balik yer..

terima kasih sekali lagi..link kamu akak letak sebelah side bar belah kanan.

soffya cik bulan said...

wow meriaahh!! nk join jgk..tp xde gmbr,,,,hu

Anak Jawa said...

meriah2.... sure bole menang la... kalau kasi touch up pic tu skit, akan ngetop la jadinya...

Anak Jawa said...

meriah2.... sure bole menang la... kalau kasi touch up pic tu skit, akan ngetop la jadinya...

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-ehehe,harap2 tercuit hati juri..bodek buka sebarang bodek
ikhlas punya
ok kak,nti saya edit blk ye

Lovely Pia-join2,mana mungkin kamu tak ada gambar :P

AJ-TERIMA KASIH...TAak pandai sgt edit hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)