Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 27, 2010

Gembira dalam sedih

Gembira sebab kat pejabat pia sekarang ni ade jamuan hari raya


Tiba2 sedih pulak,dalam ramai rase macam tak siapa2 pula..hehe

emo la pula


Dan lagi 1,sob..sob camera digital yang hubby belikan
ada problem lah.

mase snap2 pagi2 tadi ok jer,start pukul 10 lebih camera terus


Pic terang sangat,lepas tu gambar ade garis2 kenapaaaaaaa huk2

5 comments:

Anak Jawa said...

knapa camera tu erk??? tak pa.. jgn sedih2. hal2 elelktronik memg akan jadi cmtu. tell ur hubby 1st, then akan ada solution nyer nti. k

Anak Jawa said...

xpa..nti bawa kedai baik kan camera tu yer... ceriakan open house ofis sebab masa tak kembali lagi. so, enjoy la u time ni..

Peri PiA said...

A J-10Q ye sudi komen n follow,nti saya pg blog

Amin..harap2 begitulah
ye hargai setiap mase

.s.o.f.i.a. said...

kalau bab kamera, my story lagi sedey.....

malam raya (esok nak raya) my nephew amik my kamera hempuk atas lantai...... jangan kata nak amik gambar, nak on pun takleh. kesudahannya terpaksa la me bertempek kat orang berkamera di hari raya untuk elak aku raya tanpa gambar..... he he......

Peri PiA said...

Lovely Sofia-uhuhuk,so kamu sgt memahami kan perasaan camera ilang/rosak dan sebagainya

hihi,kamu ni lucu la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)