Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 22, 2010

Sedih..Sob..sob..sob

Nak nanges huhu

tak de orang tegur pon template baru Pia,hehe :P

Bukan nak cakap pasal tu sebenar nya

Pia sedey ni,kat gambo tu yang pia bulatkan



Pia memang tak pandai bab coding2 ni

Template pon guna ape yang blogger ni je ha

Ikon Nuffnang jadi macam pelik jer

Tak cantik,tak de warna Biru macam dulu

Ke Pia pakai pelangi Nuff jadi macam tu?

6 comments:

[z@ck] said...

amboi..meriahnya blog sis =)

masMZ said...

amboiiii PiA, sungguh meriah seswai dengan mood warna warni aidulfitri :) *wiNK*

deena awanis said...

perasan pia tukar background..tapi lagi suka background PINK dulu..hehhehe

Peri PiA said...

Lovely Z@ck-meriah ja lebih,isi kureng hihi.thanks dear

Lovely Mas-Hi dear..hihi..sakit mata tak?

Lovely Deena-ehehe,owh u like the old 1 huh..pink!!

.s.o.f.i.a. said...

i prefer yang pink gak..... nampak sweet.

btw, naper me tengok ok jer your iklan nuffie tu lam kotak biru????

Peri PiA said...

Lovely Sofia-majoriti suke pink yea..hmmm (sambil angkat kening)hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)