Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 6, 2010

Tak Sangka,tudung Serbia...

Pia terkejut dengar berita kehilangan Datuk Sosilawati kat Buletin Utama malam tadi


Saje nak sharekat blog,tak sangka keyword kehilangan Datuk Sosilawati

menyumbang trafik yg agak tinggi untuk blog cabok Pia ni.




05.09.2010-Sejarah ni




Ade lagi satu keyword mencuri perhatian ku,u all perasan tak?hehehe
Tudung Serbia

Macam mane rupe fesyen tu agaknya?cengini kah rupenya =))


ampun Tok Ti,jgn marah saya gurau jer


Gambar dari Pak cik Google

4 comments:

ezzati said...

ramai tuuuuuuuuuuu..sian tok ti..hee

Peri PiA said...

Lovely Zati-ehehe tu ke la merasa trafik tinggi,opps sory tok ti

deena awanis said...

aiyakk..tu tudung saji ke???hehehehe

Peri PiA said...

Lovely Deena-haiyokk,tu ler sapa la edit sampai jadi mcm tu (T.T)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)