Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, October 6, 2010

Maher Zain MaherZain Maher Zain!!!

Teruja sangat MZ datang Malaysia!!Thanks to my colleague yang kenal kan pia dengan karya Maher Zain ni tahun lepas



Antara aktiviti MZ diMalaysia

And I'm so proud of Proton :)



Pertama kali dengar lagu InsyAllah terus menusuk kalbu


Subnallah lagu2 Maher Zain sungguh indah-indah belaka!Lirik InsyAllah disini

Pia rase happy kerana boleh gelar diri ini antara peminat Maher Zain
yang terawal :)
don't care!nak juga cakap Pia peminat paling awal kat Malaysia ni:P

6 comments:

.s.o.f.i.a. said...

at least TERAWAL dari cikpia yang sampai skang tatau maher zain nyanyi lagu apa..... he he...... esok la bukak VC tu kat opis, kat umah berokben lembabs!!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

minat gak maher zain.....
(^^,)

bebudak opis siap wat ringtone lagu dier...ehheheh

farahfatihah said...

kak, skg ni pun fara tgh dgr lagu2 dia!! best!!!

ardinihumaira said...

lagu2 dia beshhn ;D

soffya cik bulan said...

lagu dia besh...dan kak long yg kenaklakn dia kt pia..hu

Peri PiA said...

Lovely Sofia-so,mcm mane baguskan lagu MZ ni?fuhh bangga taw jadi fan dia ...xde la sampai riak,InsyAllah.Amin

Lovely Yanie-yeyyy sama la,muahhh..kelasss gitew kwn2 yanie;)

Lovely Ffatihah-caya lah ;),sgt best kan?

Lovely ardini-semua best kan? :)

Lovely Pia-10q yunk :),suke3 hak2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)