Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 19, 2010

Gaya Tudung Bienda,Fesyen tudung Bienda

Salam Jumaat :)
Dah lame tak log in Nuffnang
Tadi Pia check keyword untuk
minggu ini

So hari ni Pia decided nak buat entry fasal gaya tudung Bienda,fesyen Bienda


Bienda pengantin baru ini sememangnya sangat cantik
Kulitnya putih halus,pakai apa pon mesti cantik

Pia pon menGOOGLE antara fesyen tudung yang sering digayakan nya


Antara trademark Bienda,selendang diikat belakang dan pakai turle neck




diserikan dengan aksesori anting-anting
Ikat sanggul ditepi
dan bunga..sangat kreatif ;)

Fesyen Bienda dihari perkahwinan disini

8 comments:

cikpia said...

sesekali ingat nak try buat gaya ni sebab kemas, tak mereben2.... tapi tak reti nk ikat sendiri skaf tu kat blakang..... (kena hint kat mama bagi kawen cepat nie....he he...)

Atiqah Adnan said...

nampak leher seksi laa...^^

Peri PiA said...

Lovely CikPia-kite pon xpandai n rimas pakai mcm tu...ehem2..jgn lupe jmpt :D

Lovely Qah-hee~,tu la..tepuk dada tanya iman

farahfatihah said...

cantik je tgk dia pakai kan? tp xsesuai ngan muka fara la =(

Amy Syaquena said...

salam..

cantik bile tengok dia pakai tapi kureng sesuai bile diri sendiri yang pakai...

Melati said...

bienda pakai nampak cantik sangat, tapi bila i pakai, isk isk isk... =(
huhuuuuhu

♥ balkidz_hunny ♥ said...

penah tr buat fesyen lilit kat leher nie. tapi kene tutup leher penuh la, kena pakai inner yg sampai leher tue. kalau tak cam tak proper pulak bertudung tapi nampak leher!

Peri PiA said...

Lovely FFatihah-cantik kan...erm stail ni susah sikit kan?

Lovely Amy-W'salam,ye ke/belum cube blm tahu..ehehe

Lovely Melati-r u sure?u nmpk cantik ;)

Lovely Aqiesh-indeed,kena cover aurat betul2 ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (219) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (10) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (262) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)