Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 13, 2010

PENJARA PUDU...kini tinggal kenangan

ok2,i know Pudu Jail lame menyembah bumi

Pia belek2 gambar lame,terjumpa la gambar jongos Pia ni,kikih



Ini la satu2 nya kenangan yang Pia ade berkenaan dengan Penjara Pudu

Lokasi Time Square,tandas wanita tingkat 10 kalau tak silap....sementara
tunggu adik ku ternampak ade 1 jendela.

Pia pon mendekatkan diri ke jendela itu dan Pia tak sangka boleh nampak
penjara pudu dari ladies ni.

Bila adik ku dah settle je,ape lagi,dengan kuase veto Pia pon cakap "adik,tolong snap
pic,nak nampak pudu jail tau"

adik ku berkata:"menurut perintah tueku(slang kalantan)"ok dialog ni hanya rekaan semata-mata :P

ok,sekian untuk kali ini

p/s-u all kalau banyak duit,beli tak bagunan baru yg bakal dibina kat tapak Pudu Jail tu?Bukan setakat beli jer,dudok situ?wuu~

9 comments:

kak ina kl said...

nasib baiklah ado kenangan..ralat tulbila tgk penjara tu kena roboh.

Amy Syaquena said...

salam..

Kalau ada perumahan or banggunan kat situ , owang bagi free pun x mau..eiii seram

Lindonut said...

hehe. even hnye tggl kenangan pn, ckp penjara msti tringat pudu, kn yunk kn. :)

MangkOk cHenTa ♂ said...

hohohoho.....
x penah g penjara tu.. =P

Atiqah Adnan said...

alahai.. dah tade daa.. kan penjara tu dah lama daaa... chomel je pia..^^

ezzati said...

seramnyee nak dok kt situ..xpela kot..ermmm

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-sape la kite nak menghalang kan kak :(

Lovely Amy-haaa...itu la yg Pia maksudkan

Lovely Lin-indeed my dear..sorry i dah lame tak jln2 ur house hehe...tgu ya yunk

Lovely Chenta-lalu je..hihi

Lovely Qah-sarat dgn kisah penghuni nya hee~..10q dear


Lovely Zati-betul3...wuu~keliwon

soffya cik bulan said...

nak beli, nak.
tp klong lh bg duet sponsor...hohoho

Peri PiA said...

Lovely Pia-hak2...eh bukan kah kamu taukey shawl sekarang?InsyAllah...jika mampu..doakn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)