Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 24, 2010

Terkejut!

Salam,hi tengha buat ape tu?

semalam mase Pia buat entry ni tibe2 internet macam sipot
tutt!!

Saje lepas tu check kat edit post,mak aii terkezut panda Pia tengok ni


U oll penah kena macam ni tak?Ok sekian :P



p/s-maaf diatas entry yang kurang memberangsangkan (T.T)

6 comments:

KBSM said...

kalau buat entri separuh jalan..lepas tu tak jadi nak post dia akan auto save... sebab tu lah kot.

alinac lover said...

tudia eh

cik SYANA'S @ I-cha comel said...

ad org nk cilok blog kot...huhu..btw beware laa yee...ok jgn sodih2....=)

ezzati said...

banyaknyeeeeeeeeee..tak penah lak jadi camni

nur said...

a.a.. kalau autosave jadi camni.. tapi sekali je.. xdela banyak2 camni
ALL IN ONE

Peri PiA said...

kbsam-hehe,mungkin..kebtlan internet mcm sipot mase tu

alinac-hehehe :D

lovely cik syana-insyAllah tak..thanks :)

lovely zati-tu la...terkezut jap

lovely nur-saje la ni main2 dgn pia mase internet sipot he2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)