Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 8, 2010

Pengsan!

Pia suke tengok wishlist yang ade kat blog kawan dan blog pia singgah

Pia tingin juge nak letak wishlist tapi malu la hihihi =))

Ok nak citer sikit je,antara wishlist yang pia nak,semoga tercapai
Amin...

No.1-DSLR..nak yang pink juge,melampau kan?

ini hasil dari google,pengsan!cantiknya tapi pia suke nikon

 erk,,,pelik la pulak hak2...DSLR Pia blh tolerate lagi la kalo tak dapat pink :)

No-2.Telefon bimbit

Sejujurnya Pia nak Beri itam,tapi memandangkan diri yang cuai.bateri pon hubby yang dok charge kan bateri malam2.Ini pilihan yg agak tepat!Well its pink! haha

Ni je la pia nak citer hari ni,sekian

Semoga wishlist ini termakbul..Amin

12 comments:

Wahidah said...

wah mmg pinkish la Pia ne..sumer nya nak pink yea..

aper pun wai wish Pia dpt wishlist Pia tu..:0

kak ina kl (1) said...

semuga apa yang di impikan akan tertunailah yer..

semua nakkan cahayamata tapi kalau lambat tak per..boleh honeymoon lelama.

camtu bolehlah order bantal dari mil kamu..kalau beli selalunya kekabu siam.

Atiqah Adnan said...

moga tercapai eak pia.. hee

Amy Syaquena said...

As'salam..

amboi cik kak kite nie semuanya nak pink ye.. tapi pink nie sweet sejuk je mata memandang he3...

ezzati said...

pia..samalaaaa wish list kita!!nxt yr hope dpt beli..aminnnnnnnnnn.. :)

nur said...

selamat mendapatkannya
ALL IN ONE

fikaryna said...

moga impian tercapai..best2..huhu..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yanie pun teringin nak ada DSLR...hehehe..

wah peminat pink eh pia....

farahfatihah said...

wahh pink!!!

Peri PiA said...

Lovely Wahidah-ehehe,suke xblh elak.Amin2 thanks

Lovely K.Ina-Amin2...terima ksh kak.kekabu tu dpn umah opah,suke2 jer tu he2

Lovely Qah-hee~,AMIN

Lovely Amy-W'salam,hihi sweet kan?melampau juge kan pia ni =))

Lovely Zati-really dear?yeyy..Amin2

Lovely Nur-terima ksh ;)

Lovely Ryna-Amin,thanks mama ryna

Lovely Yanie-ha'ah,ooo pink!hehe,semoga impian kita tercapai..Amin

Lovely FFatihah-Wah gutew :D

soffya cik bulan said...

wishlist kita samalah k.long...
yup, dn kita sama2 cuai...
oh i need someone yg cool n blh sabar layan karenah spt habibmu..huhuh

Peri PiA said...

Lovely Pia-hak2,name kita pon same :P yeyyyy.teruja disitu.Amin,pastikan dtg waktu itu syg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)