Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, January 22, 2011

Aca E-Day

My second last sis Tasha bakal ikut jejak langkah Pia nak jadi isteri orang
dah,InsyAllah tahun 2012

Mula2 Pia macam tak pecaya sebab tak terfikir dia pulak selepas Pia
Aca pulak

Angah Pia lelaki (Pia sulong),belum ade tanda2 nak settle down lagi

Bawah angah ade 2 orang adik lelaki lagi,6 orang semua.





Inilah baru ade seketul gambar setelah entry ini,heheh

Weiheh,she's already 25th  umur yang tidak terlalu muda
untuk berumah tangga,just nice rite?

Dang~~~!!!baru tersedar i have to let her go dah sob..sob

5 comments:

kak ina kl (1) said...

mesti sibu nak buat persiapan kan..RM pun mesti gak di sediakan.

senang ajer nak buat capati tu pia..lagi senang dari roti canai.

internet tu kamu guna celcom ker?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yanie nye e-day pun kaler pepel


saya suka pepel

hehehhehe

Amy Syaquena said...

ayunya aweks-aweks nie anak sapa la nie..

nur said...

Lepaskan dia pergi beserta doa kebahagiaan ye dear Pia..
Jemput keALL IN ONE

Peri PiA said...

Lovely K.Ina-ade la skit2...ikt kemampuan :).ehehe nti saya cube ek kak
saya gune stremyx

Lovely Yanie-ha'ah la,ehehe nice color

Lovely Amy-amin2..ehehe

Lovely Nur-InsyAllah,thanks dia..mase nya dah time :')

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)