Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, January 20, 2011

When Hubby....

Request ni,Hubby
nak Pia buat sendiri
punya

Caphati oh my!!

Kena belaja ni

pic from here

Fairy Notes-saba ek B,tgu wifey belaja dulu.sementara tu kite beli frozen punya dulu boleh?

10 comments:

yats said...

haaa..kite pun dah try buat sekali pie..memamg leceh skit...sebab kena uli byk kali pastu kena tinggal..buat kul 6 petang 8 lebih baru leh goreng..tu pun patut kena tunggu lama lagi tapi tak sabar punya pasal kan..maklumla 1st time..hehehe..tp not bad gakla..;P..so pia pn mesti boleh...good luck pia..tp ape2 pun frozen lg senang la..hahah

ardinihumaira said...

wah.. cepat2 belaja.. boleh pahala mask tuk suami. awww :D

nur said...

Pia Dear.. teringin gak nak wat sendiri.. dia gune tepung khas kalau x silap.
Jemput keALL IN ONE

Atiqah Adnan said...

hehe takpe belajr dulu then try mesti boleh.. hee~ chaiyoookkk!!

firahadifa said...

kat dubai senang nk buat chappati , sebab ade tepung chappati taww.. ingatkan akak yer kalau nk balik masia nanti , akak belikan tepung tu for u .. rase letak tepung tu , uli ngan air jer..

Hana Faza-same person said...

hehehe.. sweet:)
nnti dh jadi, boleh jmput hana plak,ye :P

ayanuts said...

buat capathi senang skit..tepung dia pn da ada jual kt market..he..he..tggl bancuh je...he..he..

Daleela said...

pia... makanan kegemaran kitalah ni.. hehehe..

Daleela said...

pia... makanan kegemaran kitalah ni.. hehehe..

Peri PiA said...

Lovely yats-oooo,aduyai ..xper insyAllah pia cube ;),thanks yats

Lovely dini-10q dini

Lovely nur-kalo xsilap tepung atar kan?

Lovely qah-hee~,caiyokk 10q dear

Lovely fida-really???blh2 nak kirim nti ek?10q :)

Lovely hana-hihi...InsyAllah :)

Lovely aya-ooo begitu,terima ksh :)

Lovely daleela-wah blh berdiet,menu sht ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)