Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, February 3, 2011

Semoga pelajar Malaysia di Mesir Selamat dan Happy Chinese New Year


Syukur la,good news

Du(thuk)tahun Arnab :)

Gong Xi Fa cai

4 comments:

soffya cik bulan said...

berdoa yg sama...
kwn pun dlm perjalanan tu utk pulang ke msia...

ardinihumaira said...

semoga mereka semua selamat, amin... makcik dni pun ada kat sana... tapi katanya kat bandar je yang rusuhan tu. kat bahagian pedalaman sikit tak kena..

ardinihumaira said...

semoga mereka semua selamat, amin... makcik dni pun ada kat sana... tapi katanya kat bandar je yang rusuhan tu. kat bahagian pedalaman sikit tak kena..

Peri PiA said...

Lovely Pia-InsyAllah,mcm mane?dah sampa?

Lovely dini-akak pon rase mcm tu..Amin2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)