Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, March 18, 2011

Buruk Sangka Vs Baik Sangka, Apa pilihan anda?





Fairy Notes-pesanan penaja ni untuk diri sendiri juge.KLIK UNTUK LEBIH JELAS

11 comments:

yats said...

suke bace, betul kena betul2 kan penglihatan, jauhkan buruk sangka..

Luv like this.... said...

like...:)

Peri PiA said...

Lovely yats-kan?aduh kite ni kadang2 jugde a book by its cover jer

Lovely Luv-like too ;)

Amy Syaquena said...

wah suka entri nie la..

Kakzakie said...

Indah sekali kata-kata yg dititip. Tak perlu klik kakak dah boleh baca jelas. TQ....

Peri PiA said...

Lovely Amy- nice kan org yg create kan email ni

Lovely KakZakie-hehe,sgt bgs.same2

cikpia said...

kalau LIKE nak tekan kat mana.....??? he he..... setuju sesangat!!!!

Peri PiA said...

Lovely Cik Pia-ayoyo,mane teman nak cekau butang Laikeee tu hehe....hi 5 sikit!!!setuju gak

papabear said...

ya betul.. mata yg melihat, hati yg menilai..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya cuba untuk bersangka baik...malah sgt tertekan dgn org yg buruk sangka

Peri PiA said...

Papa Bear-betul,gunakan sebaik2 nya :)

Lovely LM-Same la kite

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)