Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 31, 2011

MaMa Chop PaPa Grill

Assalammualaikum,ola,hye

Lately manyak entry fasal makan2 kan?

hihii,Pia tiba2 rajin transfer pic secara pukal
ke pen drive hari tu,ecece

So layan kan ajer ek,boleh u guys?

Time ni makan kat MaMa Chop PaPa Grill
Sri Gombak(sekali-sekala off masak2) :P

Owner nya orang Arab,nampak sticker kat restoran
Francaise dari MCPG

Halal,yum yum memang boleh tahan
rasanya.

Well i'm a food lover sedap ajer
semuanya :P


Air Barbican yang semakin femes emes
kat malaysia pon ade kat sini


Gravy nya sedap!! gravy yang penting

pricey f&b
23.30
10% service charge 
2.33
total:
25.65


this is mine :P,grill chicken chop set dengan air seratus campur 
:D,air soft drink je boleh pilih dalam set ni
hubby makan lamb chop with rice,nasi ade 3 jenis boleh pilah plain indonesia 1 lagi lupe,hihi
hubby dah ngap dah baru teringat nak snap,dah bace Bismillah ok

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh sedap lah pia..aduhh terbakar hati tgk..hihi

Cik Ila said...

nyum2..sdapnye..dh lama tak mkn kt papa chop mama drill.. :)

Lee Aida said...

meleleh air liur ku..hihihih

mungelily said...

peberet chicken chop;p
hehee
sangat suker black paper soss

Peri PiA said...

Lovely LM-hihihi,sampai terbako ye LM

Lovely Cik Ila-nti pegi ye,yummy :)

Lovely Lee-hihi,nah amek tisu ;D

Lovely Liliy-semestinya black pepper :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)