Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, March 14, 2011

Selamat Hari Lahir Untuk ku,Sangel Chuka Hae!

Ini kek caramel,atas nya caramel bawah kek yummy!

Resipi istimewa dari kedai kek D Aidaz Bidor,hubby
mintak MIL orderkan

Pia celebrate kata kg hubby,kebetulan balik kg hubby mase ini
hari lahir FIL 11.03 Pia 14.03 same bulan


Syukur Alhamdulillah Allah masih mengizinkan menumpang hidup didunia ini

Syukur yang tak terhingga masih bernafas dan sihat hingga ke hari ini

dapat berkasih sayang dengan suami,keluarga dan berkenalan dengan anda semua

Selamat hari lahir buat diri ini


1.2.3 action!hehehe,blowing candle? malu la


Fairy Notes-nak tahu umur Pia yang ke berape?hihihi :P

15 comments:

ardinihumaira said...

hepi bday kak!
semoga dilanjutkan usia, dimurakan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan kebahagiaan di dunia wal akhirat, amin...

:)

juelee said...

pia.. terminate je, nanti bil tetap jalan tau.. rugi.. cam saya pindah, saya terminate je... pasal port tu, kene rajen tanya, kekadang dah upgarde tapi depa tak aware kite huhuhu silly mistake kan?

nur said...

Salam Pia.. Happy birthday dear..

JOM KE: ALL IN ONE

Puteri Bt Ahmad said...

hepi besday, sayang!!! :D

CGG said...

happy besday!

K.Nor said...

salam pia.. happy birthday :)

azzey said...

Hepy belated birthday...:)

Kancilbiru said...

wah sedapnya kek...selamat hari lahir...:)

Lee Aida said...

besar yer kek....hihihih

Amy Syaquena said...

walaupun dah wish kat facebook amy nak jugak wish kat sini same..happy birthday dear , moga apa yang di hajatkan akan termakbur..

Atiqah Adnan said...

happy besday my dear pia.. semoga bahagia slalu n dmurahkn rezeki ya ^^

Peri PiA said...

Lovely Dini-Amin,thank u so much :)

Lovely Juelee-tu la silly,thanks :)

Lovely Nur-W'salam,thank u so much :)

Lovely Put3-thank u so much sayang!

Lovely Cgg-thanks Cgg ;)

Lovely K.Nor-thank u so much kak :)

Lovely Azzey-thank u so much,btl la 14.03 hehe

Lovely KB-Ehehe,thank u so much :)

Lovely Lee Aida-b'day 2 orang hehe

Lovely Amy-Amin,thank u so much :).so sweet

Lovely Qah-Amin,thank u so much darl' :)

SYAFIQAH / S said...

happy belated birthday :)
sedapnya kek tue..nyum nyum~

Hana Faza-same person said...

hana terlambat wish la..sori ye..hepi besday pia..semoga usia yg panjang dalam keberkatan Allah..amin

Peri PiA said...

Lovely Shafiqah-thanks :),ehehe sedap caramel cake

Lovely Hana-its ok,thanks a lot ;).Amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)