Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 12, 2011

Tips 2 ?memilih span basuh pinggan pon kena ade brand

Pia letak tanda soal,terpulang pada anda untuk menilai

sama ada boleh dijadikan tips atau tidak hehe :P

You all nak tau,Sponge Bob

pon kena cari

yang ade brand ok,bukan sebarangan.

Pia dulu beli span biase2 jer,balut dalam plastik
lutsinar yang ade 3 span dalam 1 pack

Tak de brand,tak sampai seminggu span tu
dah lembik dan hancur

Lupe pulak umi ajar dan sembang2 dengan MIL
pon suroh beli span macam ni

RM2.5  1 berbaloi-baloi ,sampai sekarang ok jer
tak lembik.Nanti nak cek bape lame boleh tahan.

haaa tu la dulu tak nak amek tau :P

4 comments:

ardinihumaira said...

dni tatau kalo bab span ni biasanya abah yang belikan teeehehe :D

Puteri Bt Ahmad said...

ahah ye ke sayang? hihi sy maen beli je. a'ah selalu tade brand tuh cepat je lembik pastuh kekadang keras sunggo.huhu tak best. nnt try beli yg nih lak hihi :)

kak ina kl (1) said...

betul pia..akak setuju..beli murah cepat jahanam

nanti leh try roti canai u turn tu

Peri PiA said...

Lovely Dini-kena ambil tahu,dini dah nak jd wife org hihi

Lovely Put3-cube yg ni syg!!!!mula2 sune pon xde keras sgt ;)

Lovely K.Ina-kan kak,akak mesti tahu :).cube kak,blh tahan sedap.akak mesti tau kedainya hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)