Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 2, 2011

Akhirnya kini pasti!!mek d mek d

Alhamdulillah selepas 4 bulan pindah rumah(sewa),AKHIRNYA  dah ade akses internet balik
Wee huu~,suka nya!! :P

huhu miscommunication ruphenya(T_T),tu yang jadi lama contractor tak dapat call kami?
pelik2,selasa lepas gi TM Point tanya "LAGI"

Kali ni staff dia cekap,tahu apa masalah sebenarnya,baru la faham kenapa
jadi lame sangat

System tak same katenya,kena terminate akaun lame,buat baru.

Kan senang,dulu pegi staff yang lain tak boleh jelaskan apa masalahnya
suruh TUNGGU aje,grrrr

Tapi rebate selama kami tak boleh pakai internet akan dikira sebaik dapat internet baru ni...fuhhhh tak pa la,janji kire tak mo rugi :P

Mari mulakan citer dengan Pia bekpes mek d hari rabu lepas,haha citer basi :

Apabila mek d breakfast Pia jadi lunch,



hari tu dalam paper metro ade kupon ni :)



setelah Q LEBIH KURANG 1/2 jam baru la selesai (T_T),ingat kan Pia je rajin tukar kupon ni :P





tak de mood nak makan dah,minum je la.nanti refiil nak minum kat office pula.love mek d coffee ,muke ketat terus senyum balik
lunch time
dah sejukkk,tak pe muffin nya tak liat walau dah sejuk

haiyokk,sempat lagi minachi ni :D
sekian kisah sarapan mek d jadi santapan di tengahari

7 comments:

Amy Syaquena said...

yeahhh! sudah ada tenet , pasni leh rajin update hehe... makan mcd tue yang x best pasal pia x ajak amy huhuhu~ jeles nie..

mamawana said...

Awat meenachi putih gobu cam Amoii..

Peri PiA said...

Lovely Amy-yehiiii :D,alolo jgn la jeles ye nti amy dtg kl ,Amy belanje hihi

Lovely mamawana-ehehe,putih edit jer tu

Adyshariz said...

bestnyee bekpes mc d..

lisa said...

awh mcd. ade lagi tak? hihi

soffya cik bulan said...

X AJAK PUN KITE PERGI. SEDIHHHHH

Peri PiA said...

Lovely Adyshariz-hehe,syokkkk

Lovely lisa-ce beli metro,sure la dik hehe

Lovely Pia-ehehe,nti kita pegi samo deh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)