Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 24, 2011

Di Suatu petang

Agak "berusia" juga dah citer ni :P

Baru nak story mori kat sini,hihi

Petang tu hujan,baru balik dari keje
baru lepas hujan

Dah nak sampai simpang area rumah
rase macam nak nak makan kuih

Then Pia pon singgah gerai kuih

Pia pon beli cok udang 2 hengget
samosa 2 hengget




karipap tu makcik jual kuih tu bagi free,FOC


Terima kasih mak cik,moga Allah murahkan dan berkati
rezeki makcik..Amin

4 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedap!

hani said...

baik kan mok cik tu Pia..kat mana tu?? nak g juga la...ngeeee

sayangsayangibu said...

dapat makan kue2 waktu petang memang best, kena pulak adunan kue tu cukup rasa kan?

Peri PiA said...

Lovely LM-Yummy!

Lovely hani-tu la baik ;),kat gmbk hehe

Lovely syg ibu-mmg best,secukup rase :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)