Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 5, 2011

Enjoying birthday present from Nuffnang and TGV Part 2

Hadiah(Pass bermusim) tajaan Nuffnang n TGV ade 2 keping lagi untuk tengok wayang FREE

Kami gi tengok wayang di Wangsa Walk,lepas keje terus ke sana



hubby mau tengok World Invasion:Battle Los Angeles waktu show nya pula lewat sangat,esok mau keje

Hari yang kami pegi dan betul sehari sebelum pass expired,sayang kan hadiah nuffnang bagi kalau tak claim tiket wayang free

Last2 jadi citer cina , Dont Go Breaking My Heart ade Daniel Wu Pia minat!!! :D


tengok2 Pia amek gambar dengan Daniel Wu hihi


=)) part 1 pia salah upload gambar tiket,pia upload kat bawah ni ha cite cina :P.Padahal Part 1 Pia tengok citer HMM dah edit ,hihi


wifey yang gediks,habib ku memang anti camera :D.cian individu yang tak dikenali enter frame keh3
tengok tu,dia buat derk ajer hihi



and the exciting part
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jodoh ditangan Allah,tak sangka bump into Sara Hata yang gorgeous mase nak masuk Mall


FATED!


Mula kenal di alam maya FB n Blog :)
Sara ni usahawan,admire dengan dia.
Ahad lepas rancangan Safiyya
ade cover about her success :)

Semoga ade rezeki join your grooming class :)

14 comments:

CGG said...

bestnye!!!!!!

heheh kali ni nak pgl kamu adik ke akak?
muka sweet 17 aje

ardinihumaira said...

bestnye akak jumpa dia :)

sahromnasrudin said...

perghhh..bestnya dpt jumpe tokoh usahawan nie..mesti dia sgt hebat kan

aTy _faRed~ said...

sonok dapat tengok wayang.. lelagi kalau 'orang' yang belanje kan...:)
lame tak tengok wayang..[sigh]

Amy Syaquena said...

sukanya dia ye , terserlah kegembiraan di raut wajah pia.. hehehe~

Peri PiA said...

Lovely Cgg-mesti shuka dimanja,pgl adik hihi,its ok tak kisah cgg pgl akak pon blh :).Alhamdulillah,Amin2,Allah bagi pinjam wajah itu.cgg pon nmpk mcm sweet 17

Lovely dini-best :)

sahromnasrudin-muda lagi,kagum

Lovely aty-alolo,nti ajak hubby k,best kalau la selalu mcm ni hihi

Lovely amy-happy yeyyy hehe,Alhamdulillah

Amy Syaquena said...

Kalau kita dapat jumpa adakah pia akan sehappy ini hehehe...

Peri PiA said...

Lovely Amy-InsyAllah,lagi happy!!teringin nak jumpe

mungelily said...

;D tgk wayang pas tu jumper lak admire sis yea! :)

Peri PiA said...

Lovely Lily-akak yg admire dia hihi,thanks dik

deena awanis said...

pia, tiket free ni memang sumer nuffnangers layak dapat ke masa birthday??dina x dapat pun last year??=(

Peri PiA said...

Lovely Deena-they give by email ,randomly ?

http://pia-pinkylita.blogspot.com/2011/03/from-nuffnang.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bila pia nk jmp saya yg tembam ni?pia nmpk sungguh cumil..

Peri PiA said...

Lovely LM-LM yg anggun,anda slim melim je pia tgk....Semoga diizinkanNya kite dpt bertemu 1 hari nti..Amin.Alhamdulillah Allah bagi pia pinjam wajah tu.hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)