Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

Harta Pusaka Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya.

Nenek : Rahmat, nenek sudah tidak kuat lagi, nenek minta kamu sambung mengusahakan kebun nenek.

Rahmat : Jangan cakap macam tu, nek (dalam hati, tak sia-sia aku balik kampung, dapat pulak harta pusaka nenek).

Nenek : Segala isi perkebunan, ternakan, villa, traktor untuk kamu. Tolong jaga baik-baik, jangan lupa disiram tiap hari tanaman nenek.

Rahmat : Baik nek, nenek jangan bimbang tentang hal itu. Tapi di mana kebun nenek? Rahmat tidak pernah tahu?

Nenek : Di Facebook nenek, FARMVILLE, nanti nenek bagi tau passwordnya.

Rahmat : ????? 





Fairy Notes-tak pernah main game FV ni,hihihi.reti main game cake mania je

10 comments:

Princess Rain said...

FV syok..hee..jum lar main..:)

Normaliza said...

hihi..nenek pun layan game kat FB..

kakchik@ella said...

nenek2 zmn skrg .. layan FB. hihi ..

sayangsayangibu said...

hehehehe...senyum baca lawak nenek nih.

saza said...

hahaha...nenek lawak ok!!

ardinihumaira said...

hehe maju nenek ni

cikpia said...

ha ha..... terbaek!!! memang orang tua2 zaman moden nie tanah makin kurang tapi pengetahuan IT makin banyak. ha ha.....

Amy Syaquena said...

wah nenek moden ada fb , amy yang ada fb pun x pernah main game tue hehe.. advance sungguh nenek nie

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dulu main...skrg dah bersara dah...melekakan..hihi

Peri PiA said...

Lovely Princess-hee~,takut addicted :D

Lovely normaliza-caya la,hihi

Lovely KC-dah maju,hihi

Lovely sayangibu-kelakar hbs

Lovely saza-hihi,guling2

Lovely dini-kelas,hihi

Lovely cik pia-terbaik dr ladang,kekekeh

Lovely amy-tu la fasal dear,kite pon xlayan FV hihi


Lovely LM-Selamat bersara,hihi.btl dah start main game,ssh nak stop

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)