Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 14, 2011

Resipi Beefsteak Ganu

Hari ni Pia nak share 1 resipi,unik dan yang penting sedap :)

Resipi klik sini,blog mama ar rayyan juelee :),thanks dear

mula2 buat meatball
abaikan,tau tak cantik (T_T) lain kali cube buat lagi cantik
siap untuk dimakan,yum2 boleh makan dengan nasi,gravy boleh cicah dengan roti

9 comments:

Nieza said...

wahhh special beefsteak ni....tak pernah mkn lagi la sure sedap ni..:)

hani said...

mau mau mau sikit...nak cicah loti...

cikpia said...

ok, anda dah membuatkan saya lapar di pagi hari!!!!

nukilanaffiza... said...

hmmm...nampak menyelerakan....ni yang nak g breakfast nih,...huhuhuh

saza said...

huwahuwa..rupanye mcm mskn epul msk mlm td la..sume dia cmpak..heeh

azzey said...

yg penting blh mkn ; cantik x cantik tu blkg kira....

Peri PiA said...

Lovely nieza-cube la,nice :)

Lovely hani-jemput mkn, :D

Lovely cik pia-opss,hihi

Lovely fiza-ehehe,selamat menjamu selera

Lovely saza-untung nya dia

Lovely azzey-sedap,ehehe..me kasih

[sutera kasih] said...

camne cara buat meat ball?huhu beli daging cincang jek ek pastu bagi bulat2?

Peri PiA said...

Lovely Sutera ksh-klik kan link,ade rsipi....kena gaul dgn tpg gandum n telur sebiji.lps tu buat blt2 :)...selmt mencuba

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)