Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 30, 2011

Kung Fu Panda 2

Merajuk haku tiket nur kasih sold out sokmo

ambek,i layan Po Panda yg gumuk tapai pandai
kung fu :P

sorry ya bukan tak mo sokong flim(sebutan d.teoh)
tempatan,hehehe

Jumaat lepas Pia menonton cerita Panda comel ni
ehehehe.

Dah lame tak ber "mid nite" dengan buah hati Pia ni :D

Movie ni sangat menghiburkan!ada flash back yang sedih sobs...sobs

Nak tengok Po mase baby? sangat comel!!tonton lah KF Panda 2 ok

7 comments:

tqahmisdar said...

tak tengok lagi.. nak tgk jugak.. =(

~LoVE PiNk~ said...

byknya duit g midnight ea..

saza said...

waaaaa..bestnyaaaa..ari sbtu ritu ingat nk tgk..tp, time xde yg sesuai la pulak..ermm..panda comelllll

kakchik@ella said...

belum tgk lagi. mahal gak eh midnite - rm15. KC suka gi 1st show in the morning. termurah sekali. hihi.

Amy Syaquena said...

jeles2..nampak gayanya amek kena tunggu kuar dalam internet je la untuk download , semalam dapat la tengok kongsi huhuhU~ sedih x dapat gi panggung wayang

Ardini Humaira said...

syoknye leh tengok movie.. tak sabo dni nak gi miri nak tengok movie ngan encik suami.miahaha masalahnya la ni tado encik suami lagi adoi ;p lariksssssssss

Peri PiA said...

lovely misdar-sila tgk :),best!

lovely pink-huhu

lovely saza-cumel giler pon mse kecik

lovely kc-tu le mahai,couple seat..nsb baik berbalai kusi tu tak nmpk org sebelah..pia pon suke early bird

lovely amy-xper dear,tonton kat rumah tv LCD besar selesa :)

lovely dini-xlama lagi dah hihi,dini lps tu ikt suami dok miri ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)