Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 30, 2012

La Chateau de Puah,Gombak

Entry ini di re post lalala ;D


Hari khamis lepas Pia dinner kat La Chateau De Puah Gombak,hehe nama ala2 france?
Boleh klik link untuk lebih info :)


Adik Pia mase study hostel dia name La Chateau juge kat Seputih hihi

Pia makan Beef Lasagna,yummy2 portion besar tak comel macam
kat kedai pizza

Pelan2 makan habis licin!Puas makan,cheese nya banyak daging cincang pon banyak

Hubby makan Nasi Bukhara kambing ,nasi is superb bagi Pia...hehe rase juge :D

Beverage Pia minum Ice Blended Cuppucino
Cukup rase Cappucino nya,creamy tak cair

Hubby minum 100plus,gelas unik.

Bill RM40.40 2 pax

Suasana kat sini memang tenang dan cantik

Restoran ni tersorok sikit masuk je jalan gombak
kene alert sikit ade signboard nya

Lorong2 kecik kawasan rumah,
Pia tau tempat ni lepas tgk Jalan2 Cari Makan

Mase Serina anak Chef Wan jadi pengacara
2010

Cuba lah,once in a blue moon

10 comments:

Ardini Humaira said...

uniknya nama dia :)

Chegu Zubir said...

sedapnye makanan dan unik nama die

hehehhee

apa pendapat anda
Melayu Lambat & Tak Tepati Janji

im new folower of u

ct hajar said...

sedap kan makanan kt cni

ct hajar said...

sdap kan makanan kt ctu

ct hajar said...

sdap kan makanan kt ctu

mekchu said...

tak yah jauh2 kena gi france erk.. ada tershasul cakap france tak lepas makan?

Wahidah said...

mcmbest je tgk food die..nak jugakkkkkkkkkkkkkk

Lee Aida said...

nampak sedap...:)

Peri PiA said...

Lovely Dini-sangat unik :)

Chegu Zubir-yummy2,hehe

Lovely hajar-hehe,penah makan situ kan :D

Lovely Wahidah-jom,blk m'sia hihi

Lovely Lee Aida-hihi,jom

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

terliur nyer...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)