Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 10, 2011

Goody Bag

Saja nak tunjuk dapat goody bag mase Pia gi kenduri ke hulu,hubby gi kenduri ke hilir minggu lepas
hehe

goodies kenduri abang nara
dalam nya ade kuih peneram(telinga ke****),karipap mini dan cekelat yum2
dan dapat buku ni,bagus sekali :).Pia suka
Ni hubby dapat
tadaaaa,nasi briyani sedappp oooo,lauk ayam msk merah dan kari kambing.terbaik!!!



Fairy Notes-pegi kenduri tak harap pon dapat apa2,kalau dapat kira bonus suka!hehehehe.janji dapat hadiri kenduri.eratkan silaturahim dan meraikan hari bahagia pengantin

12 comments:

Kancilbiru said...

sedapnyaaa nasi tu...wah cantik beg bangNara kan..

farahfatihah said...

hi kak pia!!!!! heheh

akk g kenduri abg nara? wahhh xda gmbar ke?

kakchik@ella said...

bestnya dpt nasikkkk. pjg2 beras dia eh. kc suka!!

Wahidah said...

wah bestnyaaaa.....siap dpt buku tu pia

cikpia said...

best nya dapat nasik beryani!!! (tetiba lapaq)

saza said...

waa..ada jgk bg nasi beriani ekkk..unik ni...

aTy _faRed~ said...

waaahhhh...dapat beriyani..!!!! syioknyer...!! mane orang nak kasi macam tu..tak pernah dapat melainkan kalau merewang same..huhu

45IL4H D.K.K said...

wow, depa kasik buku. Bestnyaaa!

chEntA said...

fuhh..dpt nasi beriyani..dhsayt2..=)

sarah said...

wah!!!bestnya gooddies bag dua2 tu best!!!:)

Ardini Humaira said...

wahhh dah kawen dia :)

Peri PiA said...

Lovely KB-yeyy happy,hehe

Lovely FF-ha'ah,hehe..rase nya dah upload kot :P

Lovely kc-mebelesss,sedap

Lovely wahidah-best sgt,tu la bgs kan?

Lovely cik pia-dah hbs,hehe

Lovely saza-mmg unik,tak sangka

Lovely aty-kenduri yg hubby pg tu,mmg xsangka sdp pulak tu

Lovely penulis-bagus sgt kan? :)

Lovely chenta-yahooo,hehe

Lovely sara-fabulous :)

Lovely dini-ha'ah,dini pon xlame lagi hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)