Beloved Nuffnang

Tabung SSPN untuk baby,InsyAllah..Amin

Counter

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 21, 2011

Melted!!!!!

Tadi pia jalan2 blog uyun cantik

dia buat entry ni

Cair pia tengok gambar2 ni



10 comments:

JMR said...

ni yg tak sabor nk ada baby gk nih..kihkihkih

Hana Faza-same person said...

ayah mithali..berdoa satu hari suami kita pon merasa jadi mcm ni, kan pia :)

Ardini Humaira said...

dni tak sabo nak kawen. ngeeeeee

Atiqah Adnan said...

so sweeeettt..
memang best tengok daddy yang macam nie..^^

Puteri Bt Ahmad said...

:D sayang, nnt hubby pia hug baby camtuh :)

aTy _faRed~ said...

waaahh..memang cair babe..!! :)

Nazz@Purple said...

hot daddy..memang cair..

Amy Syaquena said...

comelnya baby tu kan dear , pasti di saat pia melihat gambar nie perasaan pia hampir sama dengan apa yang amy rasa kan huhu...

niena shopping2u said...

eeii.. sgt2 comel, pic yg bwh mcm lect kte dlu.. timothy timmy namanya

Peri PiA said...

JMR-tau xpe,hehehe

lovely hana-amin!!teringin sgt2 dah ni ;')

lovely dini-kawen cpt!muehehe

lovely qah-semanis,manis nya hee~

lovely put3-insyAllah syg!! :)

lovely aty-kan kan kan,alololo

lovely naz-very the,suke!!

lovely amy-comel sgt,btl tu dear,xper la kita same2 tabah n usaha :')

lovely niena-geram kan,oooo ye ke?ntah2 mmg dia tak?hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Labels

Artikel (221) Award (9) Bahan Santai (120) Beloved Nuffnang (25) Celebration (105) Cite biase jer (152) Doa (11) Emosi (183) First Time (186) Gift (6) Info (263) Kawen-Kawin (26) Lirik (21) Love (46) Nasihat (67) Pia berhujung minggu (83) Tag (21)